Riksförbundet DHB

Medlemskap i DHB

När ni blir medlemmar i DHB blir ni automatiskt medlemmar i Riksförbundet och i det distrikt där ni bor. Ni kan också välja att även bli medlemmar i DHB Språkstörning eller DHB Flex utan extra kostnad.

Alla medlemmar i DHB får:

  • DHB Dialog, medlemstidning från riksförbundet 4 nummer/år
  • Möjlighet att delta i riksförbundets konferenser och läger
  • Möjlighet att delta på distriktens aktiviteter och läger
  • Företrädare för målgrupperna
  • Möjlighet att påverka
  • Råd och stöd – någon att prata med
  • Möjlighet till nya nätverk
  • Alla i hushållet blir medlemmar

Årsavgifter

Familjemedlemskap
Medlemsavgiften är 350 kr per familj och år. Blir man medlem efter 1 oktober gäller årsavgiften även för nästa år.

Stödjande medlem/prenumerant
Avgift för stödjande familj/person/annan är 200 kr.

Vi skickar er ett inbetalningskort med ett OCR-nummer som måste skrivas in vid betalning. Först efter betalning blir ni medlemmar/stödjande medlemmar och får våra tidningar och utskick.

Det inlogg som medföljer vid medlemskap hos DHB gäller för hemsidan föreningssupport. Där kan ni även ändra kontaktuppgifter vid exempelvis flytt.

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att de personuppgifter du anger får behandlas i förbundets och ditt distrikts register. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick. Mer information om hur vi hanterar och behandlar personuppgifter hittar du här: Behandling av personuppgifter

Du alltid kan vända dig till Datainspektionen om du har några invändningar eller klagomål på vår hantering av personuppgifter. Du kan klicka på följande länk för att ta dig direkt till datainspektionens hemsida.

Bli medlem

För att bli medlemmar klickar ni på knappen ”Bli medlem” ovan och fyller i formuläret. Fält med * är obligatoriska.

När ni klickar på ”Skicka intresseanmälan” kommer en fråga om ni vill registrera ytterligare familjemedlemmar. Registrera alla familjemedlemmar och allas födelseår. Både Riksförbundet och distrikten får bidrag beroende på hur många medlemmar vi har så det är viktigt att ni registrerar alla.

Varmt välkomna!

 

Stäng formuläret.