Riksförbundet DHB

Anmälan till DHB-dagen

Välkommen till DHB-dagen, torsdagen den 27 juni på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Denna dag kommer teatern att teckenspråkstolkas.

Riksförbundet DHB står för halva inträdesavgiften denna dag och bjuder även på lunch. Lunchbiljetter till ett värde av 120 kr/vuxen och 70 kr/barn ingår och lämnas ut vid ingången i samband med ankomst och avprickning. Lunchen inkluderar måltidsdryck och en enklare salladsbuffé, det finns vegetariskt lunchalternativ. Man väljer själv om man vill äta på Stadsmästargården eller Majkens samt vilken tid på dagen som passar bäst.

Du kan läsa mer om Astrid Lindgrens Värld på deras hemsida: www.astridlindgrensvarld.se.

En vuxen står som ansvarig för varje bokning och det är till denna person vi kommer att skicka faktura samt eventuell övrig information.

Barn 0-2 år: gratis
Barn 3-14 år: 310:-, DHB-pris 155:-
Ungdomar och vuxna: 420:-, DHB-pris 210:-
Seniorer(65+): 260:-, DHB-pris 130:-
Samling utanför ingången klockan 10.00 för avprickning.

Observera att detta erbjudande endast gäller medlemmar som har betalat medlemsavgift för 2019.

Faktura skickas ut efter inkommen anmälan. Då Riksförbundet DHB kommer att betala en samlingsfaktura till Astrid Lindgrens Värld går det tyvärr inte att i efterhand lägga till ytterligare deltagare i bokningen.

Sista anmälningsdag är den 31 maj 2019. I och med betalning är anmälan bindande.

Varmt välkomna!

Anmälan till DHB-dagen

  • Om ni vill anmäla fler personer till DHB-dagen så kan ni göra det här. Glöm inte bort att anmäla eventuella allergier!
Stäng formuläret.