DHB Västra

16 juni 2019, Delsjön Göteborg

Paddla kajak - Barn / Ungdom -GRATIS

Barn och Ungdomar! Kom och prova på att paddla kajak själv. Barn och ungdomar som kan simma själva 200 meter är välkomna att paddla tillsammans med ledare från kanotklubben. Om det finns speciella behov, kontakta ledaren i förväg så försöker vi lösa det

BOKA HÄR

Barn / Ungdomar

Paddla kajak i Delsjön, Göteborg

16 juni 2019

Kom och prova på att paddla kajak själv. Barn och ungdomar som kan simma själva 200 meter är välkomna att paddla tillsammans med ledare från kanotklubben. Om det finns speciella behov, kontakta ledaren i förväg så försöker vi lösa det.

Program
Samling sker kl. 12.00 vid Näsets paddlarklubb vid Delsjön i Göteborg, se hemsidan www.npk.nu.

Flytvästar finns att låna i olika viktklasser. Vi väljer ut lämpliga kajaker och paddlar och går igenom hur man gör för att svänga och paddla.  Sen paddlar vi ut i grupp och är ute på sjön ca 45 min.  När vi kommer tillbaka efter paddelturen tar vi en gemensam smörgåsfika i klubbhuset. Dagen avslutas ca 16.00

Dåligt väder?
Om det är riktigt dåligt väder och för osäkert på sjön kommer vi att vara inne och prova på paddelmaskiner och gymma istället. Aktiviteten slutar då lite tidigare.

Ledare
Frågor till ställs till ledaren Eva-Li Saarväli, telefon: 0705-797415 eller e-post: evali.saarvali@gmail.com.

Gratis
Denna aktivitet är gratis. Smörgåsfika ingår.

Medföljande småbarn och föräldrar 
Om man vill som förälder följa med ut på vattnet och /eller har mindre barn som inte kan simma kan man få paddla kanadensare.

Anmälan och bekräftelsen
Anmäl er senast 1 juni 2019 på www.dhb.se/vastraAnmälan är bindande. Bekräftelse med information kommer att skickas ut via e-post kort före aktivitetens start.

 

Till Aktuella
Stäng formuläret.