DHB Västra

Teckenläger 2019

DHB Västra anordnar varje år ett sommarläger. Lägret kommer att vara på Tanumstrands konfernsanläggning den 4-10 augusti 2019.

Bokningen öppnar i december 2018

Vi tecknar och umgås under en vecka i augusti på den vackra bohuslänska västkusten nära Grebbestad där vi bor i en stugby intill havet.

Vuxna är under dagtid på teckenspråkskurs, här finns det olika kunskapsnivåer att välja på. Det kommer även erbjudas en föreläsning under veckan.
Barnen tas då om hand i barngrupper av barnledare och har massor av roliga saker för sig tillsammans.
Under vissa eftermiddagar / kvällar har vi familjeaktiviteter tillsammans för de som vill.

Kostnad:
Avgiften för lägret är 1800 kr/vuxen. Första och andra barnet 900 kr/barn. Barn tre, fyra, fem osv. kostar 450 kr /barn. Gratis för barn under 1 år.
I priset ingår boende, lunch, middag, kurs, föreläsning, barngrupp och alla aktiviteter. Frukost ingår ej.

Anmälan/bokning:
Anmälningstiden är mellan december – sista januari.
Anmälan görs via internet på denna sida eller på www.dhb.se/vastra
Vid anmälan/bokning sker ingen betalning.

Uppgifter i anmälan/bokning:
Vid anmälan/bokning är viktigt att ni fyller i alla uppgifter på samtliga sökande. Ange fullständigt person nr  med 10 siffror. Detta då DHB Västra kommer att söka bidrag för lägret från stiftelser och fonder, landsting m.fl. och behöver uppge dessa uppgifter vid våra ansökningar.
Fyll gärna i kompletterande uppgifter om barnen  t.ex. om de är simkunniga, önskemål mm. Uppge även om de har speciella behov och behöver extra stöd eller har medföljande assistenter. Hör av er till oss så vi kan ordna och förbereda barngrupper, boende och mat för assistenter m.m. Vi försöker lösa det på bästa sätt för hela familjen.

Bekräftelse:
I mars skickas en bekräftelse ut via e-post med besked om ni kommit med på lägret eller ej. OM ni kommit med, uppmanas ni betala en anmälningsavgift på 500 kr. Anmälan/bokningen blir då fullständig och därmed bindande. Betalas inte anmälningsavgiften in före den tid som anges, går platsen till nästa sökande. I maj/juni skickas ett nytt e-postmeddelande ut med information och uppgifter om resterande deltagaravgift.

Barnledare:
Vi söker barnledare till vårt teckenläger den 4-10 augusti 2019 på Tanumstrand. Ni skall vara positiv, ta egna initiativ, ha god hand om barn, vara aktiv och ansvarsfull. Merit: Teckenspråkskunskaper och barnpassning. Ni som är intresserade, maila till kansliet januari/februari på DHB Västra: info@dhbvastra.se 

 

SPA-kväll på Teckenlägret

Endast för deltagare på Teckenlägret!

På Teckenlägret i år kan vi erbjuda er som deltar på lägret en subventionerad SPA-kväll.

Stäng formuläret.