DHB Västra

3 februari 2019, Isaberg, Gislaved

Vinterdag Isaberg den 3 feb. 2019

Ni åker skidor, bräda, pulka, snowracer eller bara mingla runt lite. Vi står vid grillen och håller hamburgaren varm.

BOKA HÄR

Nu är det vinter och då skall vi ut i backarna och åka skidor, bräda, snowracer, pulka eller annat som passar. Vi samlas utanför skidshopen vid Isaberg Mountain Resort kl. 9:30. Det är en av södra Sveriges största skidanläggningar, har 8 liftar och 10 nedfarter, allt från gröna barn- och nybörjarbacke till hisnande svarta backar. Backarna är öppna mellan 9:00-17:00

Grillning, Värmestugor och restaurang
Vi står vid grillkåtan och bjuder er på hamburgare. Ledarna finns på plats till kl. 15:00.
I skidområdet finns värmestuga där man kan ta en paus i värmen. Det finns också en restaurang som har allt från riktig mat till enklare café. Den ligger mitt i backen och har en härlig utsikt över dalen.

Skidskola
Önskar ni eller barnen gå skidskola (1 timme) så meddela det i bokningsformuläret. Skidskola ingår i deltagaravgiften. Teckenspråkstolk kommer att beställas vid behov.

Hyra av skidor eller snowboard
Det finns möjlighet att hyra skidpaket eller snowboard. Detta bekostas inte av DHB.
Uppge om ni önskar hyra skidor eller snowboard i anmälan. Betalning sker på plats. Ledarna står utanför skiduthyrningen från kl. 9:30 då samlingen sker.

Kostnad
Deltagaravgiften är 200 kr/pers. och då ingår 1 dags liftkort, skidskola och hamburgare. För er som vill vara med och mingla vid grillen och äta hamburgare, men inte utnyttja skidbacken kostar det 50 kr/pers.

Anmälan och bekräftelse
Anmäl er senast 6 januari 2019. Anmälan sker via vår hemsida: www.dhb.se/vastra I anmälan uppges om ni öskar hyra utrustning. Bekräftelsen kommer att skickas via e-post med information kort före aktiviteten.

Till Genomförda
Stäng formuläret.