Riksförbundet DHB

Anmälan till DHB-dagen 2021

Nu går det bra att anmäla sig och sin familj till DHB-dagen 15:e augusti 2021 på Skansen! Nedan finner du formuläret!

Varje år anordnar DHB en dag någonstans i Sverige för sina medlemmar. Förra året skulle den dagen ha ägt rum på Skansen, men p.g.a. osäkerheten kring pandemins spridning valde vi att flytta dagen ett år fram i tiden. I år 2021 bjuder vi in till DHB-dagen på Skansen söndagen den 15:e augusti. Här får du och din familj i lugn och ro besöka Skansen och titta på alla de djur som ni tycker bäst om. För de som vill har vi sedan en teckentolkad guidad visning ”Under ytan” i Baltic Sea Center. Där får man följa med under ytan och uppleva Östersjöns fantastiska mångfald.

Riksförbundet DHB står för 50 % av inträdet för alla som är medlemmar i DHB. Vi bjuder på en enklare lunch under dagen. Lunchen serveras utomhus där vi också kan umgås på tryggt avstånd mellan oss. Vi bjuder även på den guidade visningen av ”Under ytan”. Tänk på att visningen har begränsat antal platser.

Det här gäller endast medlemmar i DHB, så att alla i familjen som vill vara med, måste vara anmälda som medlemmar. Tänk på att det inte kostar mer att anmäla fler som bor på samma adress som huvudmedlemmen.

Vi följer rekommenderade restriktioner vilket kan innebära förändringar i genomförandet.

Nu går det bra att anmäla sig till DHB-dagen som kommer att hållas på Skansen den 15:e augusti. Vi håller oss till rådande restriktioner vilket kan innebära att vi kan behöva ställa in dagen. Skulle så ske hör vi av oss till samtliga som anmält sig. Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på kansliet@dhb.se!

Anmälan till DHB-dagen 2021

  • Om ni vill anmäla fler personer till DHB-dagen så kan ni göra det här. Glöm inte att anmäla eventuella allergier!
Till Läger
Stäng formuläret.