Riksförbundet DHB

DHB är denna vecka i Almedalen.

Vi kommer att live-uppdatera från Almedalen och vi kommer att besöka ett flertal seminarier och "heta stolen"-evenemang.

Se till att följa våra uppdateringar på Riksförbundets Facebooksida för att inte missa de senaste nyheterna. Vi förklarar seminarier och vad som sägs i korthet samt fotar direkt från evenemanget.

DHB representeras på plats av riksförbundets kansli bestående av Anna Gabrielsson, Jonathan Johansson och Ingalill Björkstrand. Helene Ritheim från DHB Södra hämtade upp nycklarna till boendet redan i söndags och är fortfarande på plats för att se många intressanta seminarier.

Zanna Melin från DHB Västra är också på plats de inledande dagarna. Ann-Christine Jeppsson från DHB Södra ansluter på onsdag. Erika Tegström från DHB Norra samt Annki och Ingmar Lindell från DHB Mellersta kommer att hjälpa oss från och med torsdag.

Vi tror att nyheterna och seminarierna vi delar och deltar i kommer att vara mycket intressant för våra medlemmar. Är ni på plats så får ni mer än gärna haffa oss om ni ser oss! Vi kommer även att vara på plats vid Turkosa Gotlands bord mitt emot Almedalens park klockan 11 – 13, så ni är jättevälkomna att träffa oss och de andra hörselorganisationerna på plats!

Hoppas vi ses på plats!

Till Intressepolitik
Stäng formuläret.