DHB Flex

25-26 januari 2014

DHB Flex Styrelsehelg

Arbetshelg och styrelsemöte

DHB Flerhandikapps styrelse hade under helgen 25-26 januari 2014 kombinerad arbetshelg och styrelsemöte i Stockholm. Eftersom styrelseledamöterna bl a bor i Härnösand, Norrtälje, Örebro och Eslöv gör vi onekligen skäl för att vara ett rikstäckande distrikt, men samtidigt är det inte ofta vi ses. De långa avstånden gör att vi oftast har telefonmöten, men nu tyckte vi det var hög tid för ett fysiskt möte.

Under arbetshelgen fastställde vi verksamhetsberättelsen för 2013 och kunde konstatera att vi hunnit med en hel del representation. Ta gärna del av vad vi åstadkommit! Vi använde också en hel del tid åt att gå igenom stadgarna. Nuvarande stadgar godkändes 2004, och vi hittade flera saker i texten som vi vill omformulera eller helt enkelt ta bort.

Årsmöte kommer att hållas i samband med Almåsakonferensen den 25 april. Både medlemmar och övriga som deltar på konferensen är varmt välkomna att vara med på årsmötet och bl a ta del av styrelsens planer för föreningen under verksamhetsåret 2014. Vi har andra mer spännande planer än stadgeförändringar på gång!

DHB Flerhandikapps verksamhetsberättelse 2013 (PDF)

Till Tidigare aktiviteter
Stäng formuläret.