Riksförbundet DHB

Kanslibloggen inlägg #10

Jonathan skriver kanslibloggens 10e inlägg!

2019 är här. Efter ett mycket roligt och intressant 2018 så befinner vi oss nu i ett nytt verksamhetsår hos DHB. Under julperioden som varit hoppas jag att ni alla fått äta mycket god mat och många pepparkakor.

Det finns mycket att ta med sig från förra året. Som kommunikatör vid förbundets kansli har jag fingrarna i många kakburkar och får se och ta del av mycket av den verksamhet som sker ute i distrikten. Under 2018 har jag sett hur hårt distrikten jobbar för att anordna aktiviteter och jobba för medlemmarna ute i landet, och även om jag inte är på plats så är det glädjande att få hjälpa till med det lilla jag kan. Oavsett om det är att skriva och dela inlägg i våra sociala medier eller att hjälpa till att ta fram idéer till trycksaker.

På förbundsnivå så jobbar vi just nu hårt med 2019 års aktiviteter. Anmälningarna till Mitt Unika Barn och sommarlägret är öppna, förbundets verksamhetsberättelse håller på att skrivas, vi planerar en flytt och det är snart dags för DHB Dialog #1 2019 att gå till tryck. Det är stundvis intensivt men vi jobbar hårt på kansliet för att förbundet ska rulla så smidigt som möjligt.

Vi firar även 70 år i år som förbund. Lena Fernström, ordförande i DHB Språkstörning leder arbetet med att planera aktiviteter under året för att fira 70-årsjubiléet. Hon är ofta uppe och pratar med oss på kontoret för hur vi ska planera det och jag tror att det kan bli väldigt roligt att få presentera idéerna till våra medlemmar senare.

Just nu har vi fullt fokus på att organisera Mitt Unika Barn, så jag hoppas att vi ses där!
Tveka inte att kontakta mig (Jonathan.Johansson@dhb.se) eller kansliet@dhb.se om ni har några frågor!

Med vänlig hälsning

Stäng formuläret.