Riksförbundet DHB

Kanslibloggen inlägg #4

Jonathan skriver 2018 års första inlägg i kanslibloggen!

Efter julledigheten är vi äntligen tillbaka fulltid på kansliet. Det har, från min sida, varit en fantastisk jul- och nyårsperiod även om det inte kom lika mycket snö som önskat. Tacksamt nog har snön besökt oss efter julperioden. Det har nästan blivit lite för mycket av det goda med tanke på hur kallt det har varit i början på februari.

Vi arbetar för fullt med planeringen av både Mitt Unika Barn 2018 och DHB:s sommarläger 2018. Det är mycket samordning som ska genomföras för att verksamheterna ska fungera smidigt. Vi har en mycket hängiven lägergrupp i år som jobbar hårt för att göra ett så bra läger som möjligt. Det är positivt att ha en sådan engagerad föräldragrupp att samarbeta med. Förra året hade jag inte riktigt möjlighet att delta i arbetet som ledde upp till varken MUB eller sommarlägret som jag har i år.

Just nu jobbar jag med DHB Dialog nummer 1 för 2018 och, jag tror att det kommer bli ett roligt nummer för våra medlemmar att ta del av. I redaktionsgruppen jobbar vi även hårt med att försöka utöka gruppen för att få större geografisk spridning över landet.

Jag hoppas att ni alla haft en mycket bra jul- och nyårsperiod, och att ni alla får ett mycket bra 2018!

Stäng formuläret.