Riksförbundet DHB

Kanslibloggen inlägg #7

Jonathan skriver kanslibloggens sjunde inlägg

Kanslibloggen inlägg #7 – Jonathan

Sommaren har kommit. Kanske inte enligt kalendern, men vädret väntar inte på någon. När vi nu har möjlighet att njuta av det fantastiska väder vi haft de senaste veckorna så vill man sträcka på benen och lapa i sig solen.

Jobbet kommer dock först. Under våren har det varit hektiskt, som framförallt märktes genom att första numret av DHB Dialog blev framflyttat ett par veckor. Detta berodde på vissa tekniska och organisatoriska faktorer, som vi nu hoppas ska vara lösta permanent. Dialog #2 är redo att skickas till tryck och är planerad att skickas ut till medlemmarna innan midsommar. Numren kommer nära inpå varandra men vi hoppas att det ger en härlig sommarläsning tills nummer tre skickas i höst.

Vi håller på för fullt med att planera vår verksamhet i Almedalen. DHB kommer att representeras av kansliet, men även ledamöter och representanter för Riksförbundet och distrikten. Jag hoppas att vi ses där om ni har vägarna förbi!

Sommarlägrets planeringshelg hölls också nyligen. Mer information om det går att hitta både på sommarlägrets Facebooksida (DHB Sommarläger) och i nästa nummer av Dialog. Ingalill Björkstrand från kansliet deltog vid planeringen och har skrivit texten till tidningen.
Kansliet kommer att vara på plats nere vid lägret när det hålls, så kom gärna och säg hej om ni befinner er där.

Så se nu till att njuta av vädret när det är så bra, och glöm inte solskyddsfaktorn!
Jag hoppas vi ses i sommar.

Jonathan Johansson

Stäng formuläret.