Riksförbundet DHB

Kanslibloggen inlägg #1

Jonathan presenterar kanslibloggen 17/11 2017

DHB:s kansliblogg är ett initiativ startat av Riksförbundets kansli för att ge er, våra medlemmar, mer insyn i det vardagliga arbetet som vi gör på kansliet.

Det första inlägget skrivs av mig, Jonathan Johansson. Jag jobbar som kommunikatör på kansliet sedan mars i år. Mitt arbete är väldigt varierat, bland annat jag är ansvarig för hemsidan, sociala medier, teknisk support och redaktör för DHB Dialog.

Jag vill tacka för möjligheten att jobba i en sådan fantastisk organisation som DHB. Styrelsen och kansliet är fullt av sympatiska och vänliga själar som gör mitt arbete väldigt lätt!

Just nu jobbar vi hårt för att få ut underlag till våra styrelsemedlemmar inför styrelsemötet under helgen den 18/19 november. Bland annat så ska styrelsen behandla frågor om stadgar, DHB Dialog och Bo Carlssons Minnesgåvofond. Dessutom så är det snart dags för nummer 4 av DHB Dialog 2017 att gå till tryck så jag arbetar med att samla in material från distrikten och göra klart de artiklar som ska vara med i numret. Jag tycker detta nummer sammanfaller väldigt bra och ser fram emot att ni får läsa det!

Jag hoppas att få träffa fler av er, våra medlemmar, under nästa år vid de aktiviteter vi har inplanerade. Jag önskar er alla en trevlig helg!

Med vänlig hälsning
Jonathan Johansson

Stäng formuläret.