Riksförbundet DHB

10-12 mars 2017, Sköldinge

Mitt Unika Barn 2017

Förlängd anmälningstid till den 14 februari! Föräldrakonferens för er som har barn med språkstörning.

Nu välkomnar vi alla våra medlemmar som har barn med språkstörning till Mitt unika barn, Sveriges bästa föräldrakonferens.

I år äger Mitt unika barn den 10-12 mars vid Åsa folkhögskola i Sköldinge. Under helgen har du rika möjligheter till att öka din kunskap och träffa föräldrar för att utbyta erfarenheter.

Mitt unika barn har detta år representanter från riksgymnasiet i Örebro som berättar hur de arbetar med gymnasieelever med språkstörning och övergången till arbetslivet. Även Hällsboskolans rektor Eva Klubb-Degsell finns med och låter oss ta del av hur de arbetar med eleverna, om antagning till skolan om deras kontakter med hemkommunerna.

Vidare kommer du att få höra om hur man kan bygga lokala nätverk, lyssna på föräldrar som berättar om hur de har försökt hjälpa sina barn och på en föreläsning med logoped och psykolog om metoder som underlättar. Vid kaffepauser och måltider kommer det att finnas tid att träffas och knyta nya kontakter.

Ta chansen och anmäl dig till Sveriges bästa konferens för föräldrar till barn med språkstörning. Kunskap varvat med andra föräldrars erfarenhet under en och samma helg är en unik möjlighet.

TILL ANMÄLAN

 

Relaterade dokument

Inbjudan

Program

Stäng formuläret.