DHB Östra

16 mars

Årsmöte på Tekniska museet

Kom till DHB Östras årsmöte lördagen 16 mars och gör din röst hörd! I år samlas vi på Tekniska museet där det finns aktiviteter för hela familjen.

Lördag de 16 mars kl. 10:45 samlas vi vid entrén. Årsmötet börjar kl. 11.00 och äger rum i Meckalabbet. När de vuxna deltar på mötet får barn och ungdomar följa med våra ledare en trappa ner och ha 5-kamp.

Efter mötet äter vi gemensam lunch i restaurang Tekniska by Pontus kl. 12.00-13.00 följt av en guidad introduktion av utställningen MegaMind. Guiderna berättar vad tanken med utställningen är och vad som finns att göra att på museet.

Kika gärna på deras hemsida för mer info om deras utställningar:

https://www.tekniskamuseet.se/upplev/utstallningar/

Adress: Museivägen 7, Norra Djurgården

DHB’s medlemspris 130 kr för vuxna och 65 kr för barn. I priset ingå entré, 5-kamp, lunch och guidad visning. Priset är mycket subventionerat och gäller om man även deltar på årsmötet. Vill man bara delta på årsmötet och inte äta lunch eller gå runt på museet så är årsmötet gratis.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se senast 2 mars. Uppge antal vuxna och barn som kommer, namn, barnens ålder, mobilnummer, kommun, om ni behöver teckenspråkstolk och om ni bara vill delta på årsmötet.

Betala senast 8 mars till DHB Östras Plusgiro 254673-7.

De som anmäler sig till årsmötet kommer få årsmöteshandlingar i god tid via mail.

 

 

Till Aktuella aktiviteter
Stäng formuläret.