DHB Östra

26-27 nov 2016

Ungdomshelg på Boda Borg

Boda Borg i Oxelösund är som ”Fångarna på Fortet” med ”Questar” fyllda med nervkittlande utmaningar.

Spänningen stiger för varje sekund då ni kämpar er framåt. Det finns många olika Questar-banor och gruppen väljer och hinner med många Questar under helgen. Medtag även gärna egna filmer för filmkväll på lördagen.

VI vänder oss till medlemmar fr o m 13 år och uppåt och ungdomar med språkstörning har första tjing, men andra kan anmäla intresse. En medföljande förälder per deltagare är välkommen, men föräldrarna får gå egna Questar-banor. Vi kommer ev ha en eller ett par ungdomsledare med. Om vi inte får tag i ungdomsledare vore det bra om någon eller några föräldrar vill ställa upp som ledare, i så fall deltar ni gratis. Vore bra med samåkning dit.

Datum och tid: Samling vid Boda Borg 10.00 lördag 26 nov. Avslut efter lunch söndag 27 nov.

I medlemspriset 350 kr ingår: Questar-banor hela lördagen och söndag förmiddag. Lunch, middag, frukost, lunch och fika. Boende i sovsal på vandrarhem i samma hus som Boda Borg.
Anmäl er till kansliet.ostra @dhb.se senast 13 oktober. Uppge, namn och ålder på deltagare, adress, mobilnummer, kommun och om ni har bil med plats för andra. Betala senast 20 okt när ni fått besked om att aktiviteten blir av.

Till Läger
Stäng formuläret.