DHB Östra

15-16 juni 2019

Helgläger Rögrund 15-16 juni

Nu har vi bokat ännu en helg på ön Rögrund i Stockholms skärgård och i år har vi bokat det i början av sommaren för att undvika att det blir för nära inpå skolstart i augusti. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva. Vandrarhemmet har fått en liten uppfräschning och därmed några bäddar till. Vi åker båt från Saltsjöbaden med Waxholmsbolaget på lördag fm.

Vi har bokat startbanan till öns rodelbana i två timmar. En instruktör ger oss en grundlig introduktion och är med oss hela tiden så att alla kan åka, de minsta kan sitta i en vuxens knä. Som tidigare år har vi även bokat den populära badtunnan och bastun. Stor som liten kan också paddla kajak eller ro och meta abborre.

Vi brukar arrangera tipspromenad och fototävling för att familjerna ska lära känna varandra men det kommer också finnas tid för att bara vara och njuta av denna underbara skärgårdsö.

Vi åker till Rögrund med Waxholmsbolaget på lördag fm eller kommer i egen båt. Waxholmsbåt går tillbaka till Saltsjöbaden efter söndag lunch. Waxholmsbolaget har ingen turlista för augusti ännu så vi återkommer med tider till de som anmäler sig.

Vi äter luncher på restaurangen i hamnen och de förbereder även en grillmiddag till lördagskvällen, men vi grillar, värmer och dukar upp middagen själva. Restaurangen ställer också in frukost som vi gör i ordning själva.

OBS! Dryck till lördagskvällen tar var och en med sig. Alla tar också med sig egna lakan och handdukar, men städning ingår.

DHB Östras medlemspriser: Förälder och barn fr.o.m. 13 år 700 kr, barn 3-12 år
400 kr, gratis för barn under 3 år. Då ingår inkvartering på vandrarhemmet en natt, två luncher, en middag, frukost, rodel, bastu och badtunna.

Var och en betalar resan med Waxholmsbåten själv och dricka till luncherna (de har fullständiga rättigheter).

Anmäl er senast 1 maj till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas senast 10 maj som bekräftar anmälan.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav. På Rögrund finns ca 40 bäddar.

Slutbetalning (de sista 90 %) görs när ni fått veta om ni fått plats men senast
20 maj till DHB Östras PG 254673-7.

Anmälnings- och avbokningsregler för helgläger

Anmälnings-/administrativ avgift

Vid anmälan betalar du även in en anmälnings-/administrativ avgift på 10 % av din totala kostnad. Om det är fullbokat får du tillbaka avgiften.

Slutbetalning
Vid slutbetalning betalar du in de resterande 90 %.

Avbokning
Avbokar du aktiviteten mer än 10 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 10 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.