DHB Östra

Helgläger Rögrund 19-20 aug

Vi har bokat en helg på ön Rögrund i Stockholms skärgård och i år vänder vi oss främst till familjer som har barn som är döva eller har hörselnedsättning. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva. Vi åker båt från Saltsjöbaden med Waxholmsbolaget på lördag fm.

Vi har bokat badtunna, bastu och kanoter, ni kan också prova att ro och meta abborre. Vi tar även en promenad på ön och letar rätt på den stora Krokodilen!

Vi äter luncher på restaurangen i hamnen som också förbereder en grillmiddag till lördagskvällen, men vi grillar själva vid vandrarhemmet. Restaurangen ställer också in frukost i vandrarhemmets kylar.

DHB Östras medlemspriser: Förälder och barn fr.o.m. 8 år 600 kr, barn 4-7 år 400 kr, barn 1-3 år 100 kr, barn under 1 år gratis. Då ingår inkvartering på vandrarhemmet en natt, två luncher, en middag, frukost, bastu och badtunna. Var och en betalar resan med Waxholmsbåt själv och dricka till luncherna.

Anmäl er senast 25 maj till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas senast 31 maj som bekräftar anmälan. Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav. På Rögrund finns ca 35 bäddar. Först till kvarn gäller.

Slutbetalning (de sista 90 %) görs när ni fått veta om ni fått plats men senast 31 juni till DHB Östras PG 254673-7.

Anmälnings- och avbokningsregler för helgläger

Anmälnings-/administrativ avgift

Vid anmälan betalar du även in en anmälnings-/administrativ avgift på 10 % av din totala kostnad. Om det är fullbokat får du tillbaka avgiften. Slutbetalning Vid slutbetalning betalar du in de resterande 90 %.

Avbokning
Avbokar du aktiviteten mer än 10 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 10 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Till Läger
Stäng formuläret.