DHB Östra

22-23 aug 2020

Helgläger Rögrund 22-23 aug

Nu har vi bokat ännu en helg på ön Rögrund i Stockholms skärgård och i år har vi bokat det i slutet av sommaren när det är varmare i vattnet. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva. Vi åker båt från Saltsjöbaden med Waxholmsbolaget på lördag fm.

För att familjerna ska lära känna varandra börjar vi med en tipspromenad. Efter lunch kan stor som liten paddla kajak eller ro och meta aborre. Till kvällen har vi bokat den populära badtunnan och bastun. Till söndagen har vi bokat startbanan till öns rodelbana i två timmar. En instruktör ger oss en grundlig introduktion och är med oss hela tiden så att alla kan åka, de minsta kan sitta i en vuxens knä. Det kommer också finnas tid för att bara vara och njuta av denna underbara skärgårdsö.

Vi åker till Rögrund med Waxholmsbolaget på lördag fm eller kommer i egen båt. Waxholmsbåt går tillbaka till Saltsjöbaden efter söndag lunch. Waxholmsbolaget har ingen turlista för augusti ännu så vi återkommer med tider till de som anmäler sig.

Vi äter luncher på restaurangen i hamnen och de förbereder även en grillmiddag till lördagskvällen, men vi grillar, värmer och dukar upp middagen själva. Restaurangen ställer också in frukost som vi gör i ordning själva.

OBS! Dryck till lördagskvällen tar var och en med sig. Alla tar också med sig egna lakan och handdukar, men städning ingår.

DHB Östras medlemspriser: Förälder och barn fr.o.m. 13 år 800 kr, barn 3-12 år
500 kr, gratis för barn under 3 år. Då ingår inkvartering på vandrarhemmet en natt, två luncher, en middag, frukost, rodel, bastu och badtunna.

Var och en betalar resan med Waxholmsbåten själv och dricka till luncherna (de har fullständiga rättigheter).

Anmäl er senast 25 maj till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas senast 31 maj som bekräftar anmälan.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav. På Rögrund finns ca 40 bäddar.

Slutbetalning (de sista 90 %) görs när ni fått veta om ni fått plats men senast
28 juni
till DHB Östras PG 254673-7.

 

 

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.