DHB Östra

25-26 aug 2018

Helgläger Rögrund 25-26 aug

Vi har bokat ännu en helg på ön Rögrund i Stockholms skärgård och i år vänder vi oss till båda våra målgrupper. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva. Vi åker båt från Saltsjöbaden med Waxholmsbolaget på lördag fm.

Nytt för i år är att vi har bokat startbanan till öns rodelbana i två timmar, en bana som alla kan åka, de minsta kan sitta i en vuxens knä. Som tidigare år har vi bokat den populära badtunnan och bastun. Stor som liten kan också paddla kajak eller ro och meta abborre. Vi kommer även att ha andra aktiviteter för hela familjen men det kommer också finnas tid för att bara vara och njuta av denna underbara skärgårdsö.

Vi åker till vandrarhemmet Grundet på ön Rögrund med Waxholmsbolaget på lördag fm eller kommer i egen båt. Waxholmsbolaget har ingen turlista för augusti ännu så vi återkommer med tider till de som anmäler sig.

Vi äter luncher på restaurangen i hamnen och de förbereder en grillmiddag till lördagskvällen, men vi grillar själva. Restaurangen ställer också in frukost som vi gör i ordning själva. OBS! Dryck till lördagskvällen tar var och en med sig. Alla tar också med sig egna lakan och handdukar, men städning ingår.

DHB Östras medlemspriser: Förälder och barn fr.o.m. 13 år 700 kr, barn 3-12 år
400 kr, gratis för barn under 3 år. Då ingår inkvartering på vandrarhemmet en natt, två luncher, en middag, frukost, rodel, bastu och badtunna. Var och en betalar resan med Waxholmsbåten själv och dricka till luncherna (de har fullständiga rättigheter).

Anmäl er senast 25 maj till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas senast 31 maj som bekräftar anmälan. Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav. På Rögrund finns ca 35 bäddar.

Slutbetalning (de sista 90 %) görs när ni fått veta om ni fått plats men senast 28 juni till DHB Östras PG 254673-7.

Avbokning
Avbokar du aktiviteten mer än 10 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 10 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning pga sjukdom med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Till Läger
Stäng formuläret.