DHB Östra

21-22 aug 2021

Helgläger Rögrund 21-22 aug

Vi har bokat en helg på ön Rögrund i Stockholms skärgård. Den här lilla ön ligger strax intill farleden mellan Dalarö och Stavsnäs, precis där Jungfrufjärden möter Nämdöfjärden. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva.

För att familjerna ska lära känna varandra börjar vi med en tipspromenad. Efter lunch kan liten som stor paddla kajak eller ro och meta abborre. Till kvällen har vi bokat den populära badtunnan och bastun. Det kommer finnas tid för att bara vara och njuta av denna underbara skärgårdsö.

Vi åker taxibåt till Rögrund från Stavsnäs Brygga. Tidigare år har vi åkt med en Waxholmsbåt men i och med att antalet platser på skärgårdsbåtarna har minskat till följd av pandemin bokar vi en egen båttaxi, för att försäkra oss om att alla deltagare har en garanterad plats.

Vi äter luncher på restaurangen i hamnen och de förbereder även en grillmiddag till lördagskvällen. Grillar, värmer och dukar upp gör vi själva till middagen. Restaurangen ställer in vår frukost som vi sedan själva gör i ordning.

DHB Östras medlemspriser: Förälder och barn fr.o.m. 13 år 870 kr, barn 3–12 år
490 kr, gratis för barn under 3 år. Då ingår inkvartering på vandrarhemmet en natt, två luncher, en middag, frukost, bastu och badtunna samt båtresa tur- och retur.

Var och en betalar för dricka till luncherna (de har fullständiga rättigheter).

OBS! Dryck till lördagskvällen tar var och en med sig. Alla tar också med sig egna lakan och handdukar, men städning ingår.

Anmälan och betalning:

Anmäl er senast 10 juni till kansliet.ostra@dhb.se

En anmälningsavgift på 20 % av den totala kostnaden betalas när ni har fått besked om plats. Anmälningsavgiften behöver vara betald senast 17 juni för att er plats ska vara säkrad.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav.

Slutbetalning
Betala in de resterande 80 % senast 1 juli till DHB Östras PG 25 46 73-7.

Avbokningsregler
Vid eventuell avbokning t.o.m. den 16 juli debiterar vi en administrativ avgift motsvarande anmälningsavgiften. Vid senare avbokning debiteras hela kostnaden för lägret.

Vid avbokning pga. sjukdom med läkarintyg får du tillbaka lägeravgiften, dock ej anmälningsavgiften.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka
80 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.