DHB Östra

27 maj

Fångarna på Kastellet

Den 27 maj ska vi lösa kluriga uppgifter i Fångarna på Kastellet. På Vaxholms kastell

Fångarna på Kastellet är en perfekt aktivitet för den lite äventyrliga familjen och anpassad för barn och ungdomar. Ni delas in i lag och med hjälp av en karta ska lagen tillsammans med sin guide besöka stationer med olika utmaningar runtom på hela ön. Laget löser tillsammans uppgifterna, som kan vara både kluriga och fysiska. Ni samlar poäng och aktiviteten avslutas med en kul jakt på skatten där ett vinnande lag koras.

En del stationer är mörklagda och kan kännas lite läskiga för mindre barn, en del kräver även lite längd på barnen, så Kastellets rekommenderade ålder är från 9 år.

Ta på oömma kläder och se till att alla är mätta inför aktiviteten. Ni kan åka buss till Vaxholm, ta egen bil eller åka med en Waxholmsbåt från Strömkajen.

11:00 samlas vi på kajen vid Waxholms hotell för att ta Linfärjan som går över till Kastellet.

11:30-13:30 Aktiviteten ”Fångarna på Vaxholms Kastell” tar två timmar

13:30 Linfärja från Kastellet tillbaka till Vaxholm.

Anmäl er snarast till kansliet.ostra@dhb.se. Uppge namn på både vuxna och barn, mobilnummer, kommun och om ni behöver teckenspråkstolk.

Medlemspriser: Vuxna 200 kr per person, barn 100 kr per person. I priset ingår linfärja och ”Fångarna på Vaxholms Kastell”. Betala senast 2 maj till DHB Östras PlusGiro 254673-7

Till Aktuella aktiviteter
Stäng formuläret.