DHB Östra

23 februari kl. 13:00

Lasse-Maja på Dramaten

Lasse-Maja och Hamletmysteriet på Dramaten, stora scenen, med textning. En klurig föreställning som räknar med att publiken har gnuggat geniknölarna ordentligt!

Lasse-Majas detektivbyrå flyttar in på teatern!
”Lasse och Maja har tagit ledigt ifrån detektivbyrån för att hjälpa museichefen Barbro att sätta upp Hamlet. När repetitionerna pågår som bäst inför kvällens premiär frågar de Barbro om inte prästen kan få spela vålnaden. Snabbt måste prästen sätta sig in i handlingen och med hjälp av alla skådespelarna få hela pjäsen förklarad för sig. Mitt i allt detta upptäcker de plötsligt att kungakronan har försvunnit. Vem har tagit den? Med hjälp av publiken måste detektivduon nu, innan ridån går ner, ta reda på vem som lagt beslag på den åtråvärda kronan”.

Vi har bett Dramaten att få föreställningen den 23 februari kl. 13.00 med textning. Speltiden är 2 timmar inklusive paus. Rekommenderas från 7 år.

I pausen finns det möjlighet att köpa korv med bröd för de allra minsta i Paulikafét. Ni kan förbeställa mat och dryck till innan föreställningen och till pausen, https://www.dramaten.se/infor-besoket/restauranger/

Adress: Nybrogatan 2, Nybroplan. Vi samlas 12:40 i entréhallen vid Stora scenen, alldeles innanför trapporna vid entrén på Nybroplan.

Anmäl er senast 14 feb till kansliet.ostra@dhb.se. Uppge namn, antal vuxna och barn, barnens ålder, mobilnummer och kommun.

DHB’s medlemspris: 150 kr per vuxen, 75 kr per barn. Betala senast 18 feb till DHB Östras PlusGiro 254673–7.

Stäng formuläret.