DHB Östra

22 maj 2021

Minifritids våren 2021

Med anledning av pandemin flyttar vi vår inplanerade aktivitet på Skansen till en aktivitet med Scouterna utomhus i Farsta. Det här är en gemensam aktivitet arrangerad av DHB Östra och Unga Hörselskadade, HiSUS

Tillsammans med Scouterna har vi samarbetsövningar och lekar i skogen, vi paddlar kanot och den modige kanske kan ta sig ett dopp om värmen kommit då. Tillsammans med Scoutledarna lagar barnen sin egen lunch.

Utöver Scouternas egna ledare följer två barnledare med, varav en är tvåspråkig, som använder både talad svenska och teckenspråk. Föräldrar får följa med men gärna hålla sig i bakgrunden medan barnen hänger med scouterna och våra ledare.

Tid: 22 maj kl. 11.00-14.00

Adress: Utomhus vid Farsta området, adress kommer i bekräftelsen. Det går bra att ta sig dit med bil eller med buss som stannar i närheten.

Medlemspris: 50 kr per barn/ungdom för att täcka kostnaden för maten under dagen.
Betalningsuppgifter uppges i bekräftelsen.

Anmäl dig senast den 20 maj till hisuskansli@uh.se eller 0793–181 077.

Uppge namn, ålder, mobilnummer, kommun och ev behov av specialkost. Meddela även om du kommer själv eller tillsammans med en förälder, om du samtycker till att vara med på bild i sociala medier samt om du har behov av teckenspråkstolk.

 

Till Aktuella aktiviteter Till Fasta aktiviteter
Stäng formuläret.