DHB Östra

16 maj 2020

Minifritids våren 2020

Minifritids är ett samarbete med HiSUS (Unga Hörselskadade) och vi brukar träffas på deras Ungdomsgård 3 gånger per termin.

Med anledning av Coronakrisen flyttar vi vårt inplanerade avslutningskalas på Minifritids från Kristineberg till Skansen den 16 maj. 

Barn och ungdomar kan komma själva (vi har flera tvåspråkiga ledare på plats) om hela familjen vill följa med så är alla varmt välkomna.

Vi samlas vid Skansens huvudentré kl. 10.30. Därefter leker vi på en lekavdelning som heter Retrolek. Vi har en gemensam picknick utomhus kl. 12.00 där alla tar med sig egen picknickmat. Vi meddelar i bekräftelsen om Skansen har öppna matställen, om ni vill ha möjlighet att köpa varm mat på plats. Klockan 13.00 har vi en rundvandring i djurparken.

Vi har en gemensam återsamling igen vid huvudentrén kl. 14.30. För de som kommer utan föräldrar så sker hämtning då. Du som kommer till Skansen med din familj kan vara kvar i djurparken längre om ni vill. Våra ledare slutar kl. 14.30.

Vid slutet av dagen bjuder vi alla på en liten överraskning så även du som vill vara kvar i parken efter aktivitetens slut ska komma till entrén för den gemensamma avslutningen.

Medlemspris: 40 kr per barn/ungdom och 120 kr för vuxna.
Betalningsuppgifter uppges i bekräftelsen.

Aktiviteten begränsas till högst 50 personer, inkl. ledare. (Vi följer Folkhälsomyndighetens inrådan betr. allmänna sammankomster).

Anmäl er senast måndag den 10 maj till: kansliet.ostra@dhb.se.

I din anmälan vill vi veta följande:

  • Namn
  • Ålder
  • Om du kommer själv eller har en eller flera föräldrar med dig?
  • Att ni som vårdnadshavare lovar att barnet (eller ni som familj) bara kommer om barnet är friskt, och att inte barnet eller någon i barnets närhet har förkylnings-symptom eller är sjuk. (Se rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten).
  • Meddela om ni samtycker till att DHB Östra och HiSUS har rätt att publicera bilder i sociala medier där du och din familj finns med.
  • Berätta om du är tvåspråkig eller föredrar teckenspråk eller talad svenska (så att vi kan beräkna vilka ledare vi behöver).
  • Övriga behov som ni vill berätta om.

En bekräftelse skickas ut vid anmälan inkl. betalningsuppgifter och mer detaljerad information om dagen.

 

 

 

 

 

Till Aktuella aktiviteter Till Fasta aktiviteter
Stäng formuläret.