DHB Östra

25-27 januari 2019

Skidhelg till Romme

Snart dags för en skidhelg med DHB Östra i Romme. Vi bor på Scandic hotell i Borlänge som ligger 15 min ifrån skidanläggningen Romme Alpin.

Fredag till söndag. En helgresa där alla åker i egen bil till Romme och hotell Scandic i Borlänge centrum. Vi samlas på hotellet på fredagskvällen för lite mingel och information. Fredagsmiddag ingår ej. Hotellet har inomhuspool och bastu som är gratis för hotellets gäster. Vi äter frukostar och en gemensam middagsbuffé i ett eget rum i anslutning till restaurangen.

Skidåkningen i Romme Alpin är varierad och passar både barnfamiljer och de som vill ha lite tuffare backar. Romme har 33 nedfarter i alla väderstreck och 13 liftar, bland annat 6-stols expressliftar, släpliftar, knappliftar och ett skidband för de allra minsta.
Titta gärna på Rommes hemsida www.rommealpin.se/. Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Skidskola, ej totalskidskola

Vi bokar privata skidlärare för grupper på ca 5 barn. Behöver barnet mer stöd vill vi att en förälder deltar eller finns i närheten. Uppge om barnen ska gå i skidskolan och vilken grupp. Meddela ålder för varje barn och om barnet behöver tolk.

 Skidlek/Smygare   – är gruppen för alla som aldrig har åkt skidor förut.

Glidare                        – tränar på att bli stabilare och säkrare på skidorna.

Fräsare                       – höjer tempot och åker i de flesta backarna.

Allt det här ingår i priset: Boende två nätter, två frukostbufféer och
gemensam Skidbuffé lördag kväll, liftkort och skidskola lördag och söndag. Fredag middag, luncher och fika i backen ordnar och betalar ni själva.

DHB’s medlemspriser: Vuxna och ungdomar från 16 år 1300 kr.
Ungdomar 8-15 1100 kr. Barn 4-7 år 750 kr. Barn 0-3 år 350 kr.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se.

En anmälningsavgift på 10 % betalas när ni fått veta om ni fått plats men
senast 10 dec. Vi kommer att prioritera nya familjer och familjer som har anmält sig tidigare år och inte fått plats.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav, önskan om skidskola och skidskolenivå.

Slutbetalning (de sista 90 %) senast 10 januari till DHB Östras PG 254673-7. Se avbokningsregler sist i Tecknaren.

Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmötet.

Avbokningsregler
Avbokar du aktiviteten mer än 15 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 15 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning pga sjukdom med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.