DHB Östra

7-9 februari 2020

Skidhelg till Romme

Dags för en ny skidhelg i Romme. Vi bor på Scandic hotell i Borlänge som ligger 15 min ifrån skidanläggningen Romme Alpin.

OBS! Skidresorna genomförs till de här priserna om vi får de bidrag som vi sökt speciellt.

Nya medlemsfamiljer och familjer som inte kom med ifjol har första tjing. 

En helgresa där alla åker i egen bil till Romme och hotell Scandic i Borlänge centrum. Hotellet ligger 15 min med bil från backen.

Vi samlas på hotellet på fredagskvällen för lite mingel och information. Fredagsmiddag ingår ej. Förboka gärna i förväg om ni vill äta på hotellet på fredag kväll. Hotellet har inomhuspool och bastu som är gratis för hotellets gäster. Vi äter frukostar och en gemensam middagsbuffé i ett eget rum i anslutning till restaurangen.

Skidåkningen i Romme Alpin är varierad och passar både barnfamiljer och de som vill ha lite tuffare backar. Romme har 33 nedfarter i olika väderstreck och 13 liftar, bland annat 5 st 6-stols expressliftar, släpliftar, knappliftar och ett skidband för de allra minsta. Titta gärna på Rommes hemsida www.rommealpin.se/. Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Skidskola och snowboardskola, ej totalskidskola
Vi bokar privata skidlärare för flera grupper med ca 5 barn i varje. Behöver barnet mer stöd vill vi att en förälder deltar eller finns i närheten. Nytt för i år är att vi erbjuder snowboardskola, om vi får in minst fem anmälningar. Meddela ålder, vilken nivå/grupp och om barnet behöver tolk.

Smygare – Nybörjargrupp från 4 år där vi genom lek och skoj i backarna tränar balans och rörelser som gör att vi kan kontrollera skidorna till sväng och stopp.

Glidare – Fortsättningsgrupp från 4 år när du klarar att svänga och stanna med kontroll i blåa backar samt åka knapplift själv.

Fräsare – Höjer tempot och åker i de flesta backarna.

Prova på snowboard 8-15 år Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna i snowboardåkning. Här blir du bekant med utrustningen samt tränar balans och rörelser för att kontrollera snowboarden och lära dig bromsa, stanna och svänga.

All det här ingår i priset: Boende två nätter, två frukostbufféer och gemensam skidbuffé lördag kväll, liftkort och skidskola lördag och söndag.

Fredag middag, luncher och fika i backen ordnar och betalar ni själva.

Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmötet.

DHB’s medlemspriser: Vuxna och ungdomar från 16 år 1400 kr.
Ungdomar 8-15 1200 kr. Barn 4-7 år 750kr. Barn 0-3 år 350 kr.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se.

En anmälningsavgift på 10 % betalas när ni fått veta om ni fått plats men
senast 10 dec. Vi kommer att prioritera nya familjer och familjer som har anmält sig tidigare år och inte fått plats. Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav, önskan om skidskola och skidskolenivå.

Slutbetalning (de sista 90 %) senast 10 januari till DHB Östras PG 254673-7.

Avbokning
Avbokar du aktiviteten mer än 15 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 15 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning pga sjukdom med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

 

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.