DHB Östra

8-10 februari 2019

Skidhelg till Kungsberget

Nu har vi bokat in ännu en skidhelg i Kungsberget med boende på Jädraås Herrgård, ett charmigt pensionat som vi har helt för oss själva hela helgen.

Vi åker dit i gemensam buss med avgång fredag em från Stockhlolms city. Vi återkommer med exakt tid och plats. Vi bor på Jädraås Herrgård. Rummen är personligt inredda. 7 av rummen har eget badrum och toalett. 6 av rummen har gemensamma toaletter och duschar som är nyrenoverade. Vi hoppas att bastun är färdigrenoverad till dess så att det går att bada bastu och rulla sig i snön. Titta gärna på pensionatets hemsida: https://destinationjadraas.se/index.php/sv/om-jadraas-herrgard

Hemresa med buss söndag eftermiddag direkt från backen.

Skidområdet i Kungsberget har 22 nedfarter och 12 liftar. Kungsberget har även en populär Fun & Snowpark med bland annat en Skicrossbana och ett Nintendo land.

Titta gärna på Kungsbergets hemsida www.kungsberget.se. Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Totalskidskola. Vi hoppas ha totalskidskoleutbildade lärare från Friluftsfrämjandet. Totalskidskola innebär att de har specialkompetens för att ta hand om barn med funktionsnedsättningar. Annars anlitar vi Kungsbergets ordinarie skidskola. Uppge om barnen ska gå i skidskolan och i vilken grupp.

Skidskolenivå 1 – Har inte åkt tidigare, kan inte åka lift eller i gröna/blå backar

Skidskolenivå 2 – De som åkt lite förut, kan stanna, åka lift och åka i gröna, blå backar.

Skidskolenivå 3 – De som vill åka runt i stora systemet och har åkt mycket förut

Allt det här ingår i priset: Bussresa T&R och transfer till och från backen. Boende två nätter på Jädraås Herrgård med två middagar och två frukostbufféer, liftkort för två dagar och skidskola för de som vill. Luncher och fika i backen ordnas och betalas av deltagarna själva.

DHB’s medlemspriser: Vuxna och ungdomar från 16 år 1450 kr.
Ungdomar 8-15 1200 kr. Barn 4-7 år 850 kr. Barn 0-3 år 350 kr.

Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmötet.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas när ni fått veta om ni fått plats men senast 10 dec som bekräftar anmälan. Vi kommer att prioritera nya familjer och familjer som har anmält sig tidigare år och inte fått plats.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav, önskan om skidskola, skidskolenivå och ev funktionsnedsättning.

Slutbetalning (de sista 90 %) senast 10 januari till DHB Östras PG 254673-7.

Avbokningsregler
Avbokar du aktiviteten mer än 15 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 15 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning pga sjukdom med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

 

 

 

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.