DHB Östra

24-26 januari 2020

Skidhelg till Kungsberget

Nu har vi bokat in ännu en skidhelg i Kungsberget med boende på Jädraås Herrgård, ett charmigt pensionat som vi har helt för oss själva hela helgen.

OBS! Skidresorna genomförs till de här priserna om vi får de bidrag som vi sökt speciellt.

Nya medlemsfamiljer och familjer som inte kom med ifjol har första tjing. 

Var och en åker på egen hand till Jädraås Herrgård, ett charmigt pensionat som vi har helt för oss själva. Rummen är personligt inredda. Kungsbergets skidanläggning ligger ca 15min från Herrgården. Några av rummen har eget badrum och toalett, ett par rum harprivat dusch och toalett några steg utanför rummet. 6 av rummen har gemensamma toaletter och duschar som är nyrenoverade. Titta gärna på pensionatets hemsida:https://destinationjadraas.se/index.php/sv/om-jadraas-herrgard

Skidområdet i Kungsberget har 22 nedfarter och 12 liftar. Kungsbergethar även en populär Fun & Snowpark med bland annat en Skicrossbana och ett Nintendo land.

Nytt för i år är att vi erbjuder snowboardskola för de lite större barnen. Minst 5st deltagare behövs för att skapa en grupp. Titta gärna på Kungsbergets hemsida www.kungsberget.se. Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Totalskidskola
Vi hoppas ha totalskidskoleutbildade lärare från Friluftsfrämjandet för de barn som behöver det. Totalskidskola innebär att de har specialkompetens för att ta hand om barn med funktionsnedsättningar. Vi anlitar Kungsbergets ordinarie skidskola för övriga barn. Uppge om barnen har behov av totalskidskola eller om de vill gå i skidskola snowboardskola med namn och grupp samt om de behöver tolk.

Skidskolenivå 1 – Har inte åkt tidigare, kan inte åka lift eller i gröna/blå backar.

Skidskolenivå 2 – De som åkt lite förut, kan stanna, åka lift och i gröna, blå backar.

Skidskolenivå 3 – De som vill åka runt i stora systemet och har åkt mycket förut.

Snowboardskola – Får träna på grunderna för att hitta balansen, svänga och åka lift.

Allt det här ingår i priset: Boende två nätter på Jädraås Herrgård med lördagsmiddag och två frukostbufféer, liftkort för två dagar och skidskola för de som vill. Fredagsmiddag, luncher och fika i backen ordnas och betalas av deltagarna själva.

DHB’s medlemspriser: från 16 år 1300 kr.

Ungdomar 8-15 år 1100 kr. Barn 4-7 år 750kr. Barn 0-3 år 350 kr.

 Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas när ni fått veta om ni fått plats men senast 10 dec som bekräftar anmälan. Vi kommer att prioritera nya familjer och familjer som har anmält sig tidigare år och inte fått plats.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav, önskan om skidskola, skidskolenivå och ev funktionsnedsättning.

Slutbetalning (de sista 90 %) senast 10 januari till DHB Östras PG 254673-7.

Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmötet.

Avbokning
Avbokar du aktiviteten mer än 15 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 15 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp. Vid avbokning pga sjukdom med läkarintyg får ni tillbaka alla inbetalningar.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

 

Till Aktuella aktiviteter Till Läger
Stäng formuläret.