DHB Östra

29-31 januari 2021

Skidhelg till Kungsberget-inställt

Nu har vi bokat in ännu en skidhelg i Kungsberget med boende på Jädraås Herrgård, ett charmigt pensionat som vi har helt för oss själva hela helgen.

Resan är inställd på grund Coronapandemin. 

Nya medlemsfamiljer och familjer som inte kom med ifjol har första tjing. 

Var och en åker på egen hand till Jädraås Herrgård, ett charmigt pensionat som vi har helt för oss själva. Rummen är personligt inredda. Kungsbergets skidanläggning ligger ca 15 min från Herrgården.

Några av rummen har eget badrum och toalett, ett par rum har privat dusch och toalett några steg utanför rummet. Övriga rum har gemensamma toaletter och duschar. Titta gärna på pensionatets hemsida:
https://destinationjadraas.se/index.php/sv/om-jadraas-herrgard

Skidområdet i Kungsberget har 22 nedfarter och 12 liftar. Kungsberget har även en populär Fun & Snowpark med bland annat en Skicrossbana och ett Nintendo land.

Titta gärna på Kungsbergets hemsida www.kungsberget.se. Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Totalskidskola/skidskola/Snowboardskola

Vi hoppas ha totalskidskoleutbildade lärare från Friluftsfrämjandet för de barn som behöver det mest. Totalskidskola innebär att de har specialkompetens för att ta hand om barn med funktionsnedsättningar. Vi anlitar även Kungsbergets ordinarie skidskola.
Uppge om barnet/barnen har behov av totalskidskola eller om de vill gå i skid- eller snowboardskola med namn och grupp samt om de behöver tolk.

Skidskolenivå 1       Har inte åkt tidigare, kan inte åka lift eller i gröna/blå backar

Skidskolenivå 2 –     De som åkt lite förut, kan stanna, åka lift och i gröna, blå backar.

Skidskolenivå 3 –     De som vill åka runt i stora systemet och har åkt mycket förut

Snowboardskola –    Får träna på grunderna för att hitta balansen, svänga och åka lift.

Allt det här ingår i priset: Boende två nätter på Jädraås Herrgård med lördagsmiddag, frukost lördag och söndag, liftkort för två dagar och skidskola för de som vill.
Fredagsmiddag, luncher och fika i backen ordnas och betalas av deltagarna själva.

DHB’s medlemspriser: från 16 år 1400 kr, Ungdomar 8–15 år 1200 kr,
Barn 4–7 år 800 kr, Barn 0–3 år 350 kr.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas när ni fått veta om ni fått plats men senast 10 december som bekräftar anmälan.
Vi kommer att prioritera nya familjer och familjer som har anmält sig tidigare år och inte fått plats.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav, önskan om skidskola, skidskolenivå.

Anmälnings – och avbokningsregler till skidlägret

Anmälnings-/administrativ avgift
En anmälningsavgift/administrativ kostnad på 10 % av din totala kostnad betalas när du har fått bekräftelse på din anmälan och du fått veta om du fått plats.

Slutbetalning
Vid slutbetalning betalar du in de resterande 90 % av din totala kostnad.

Avbokning
Avbokar du aktiviteten mer än 15 dagar innan aktivitetsstart behåller DHB Östra den administrativa avgiften. Avbokar du aktiviteten mindre än 15 dagar före aktivitetsstart får du tillbaka 50 % av inbetalt belopp.

Bokningar som påverkas av Coronapandemin

För att undvika smittspridning uppmanar vi alla att stanna hemma vid minsta symptom. Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) får ni tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller endast den administrativa avgiften.

Slutbetalning (de sista 90 %) senast 5 januari till DHB Östras PlusGiro 254673–7.

Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmötet.

Stäng formuläret.