DHB Östra

10-12 februari 2017

Skidhelg i Kungsberget/Forsbacka

En helgresa där alla åker i egen bil till Forsbacka Wärdshus, ett charmigt pensionat ca 3 mil före Kungsbergets skidanläggning.

 

På lördagseftermiddagen dukar värdshuset upp Afternoon tea, vilket ingår i vårt paketpris. Alla rum har egen toalett och dusch. Titta gärna på Forsbacka Wärdshus hemsida www.forsbackawardshus.se. Hemresa med bil söndag eftermiddag direkt från backen.

Skidområdet i Kungsberget har 18 nedfarter, 9 släpliftar och två stolliftar. Kungsberget har även en populär Fun & Snowpark för de lite större barnen/ungdomarna. Titta gärna på Kungsbergets hemsida www.kungsberget.se. Där kan ni också hyra skidutrustning online. Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmöten om det behövs.

Totalskidskola. Vi kommer ha Totalskidskoleutbildade lärare från Friluftsfrämjandet i år också. Totalskidskola innebär att de har specialkompetens för att ta hand om barn med funktionsnedsättningar. De ska försöka ordna det för så många barn som möjligt. Annars anlitar vi Kungsbergets ordinarie till övriga barn. Uppge om barnen ska gå i skidskolan och i vilken grupp.

Skidskolenivå 1 – Har inte åkt tidigare, kan inte åka lift eller i gröna/blå backar
Skidskolenivå 2 – De som åkt lite förut, kan stanna, åka lift och åka i gröna, blå backar.
Skidskolenivå 3 – De som vill åka runt i stora systemet och har åkt mycket förut

Allt det här ingår i priset: Boende två nätter på Forsbacka Wärdshus, med två st två-rätters middagar, två frukostbufféer, afternoon tea, liftkort för två dagar och skidskola för de som vill. Luncher och fika i backen ordnas och betalas av deltagarna själva.

DHB’s medlemspriser: Vuxna och ungdomar från 16 år 1300 kr.
Ungdomar 8-15 1100 kr. Barn 4-7 år 900 kr. Barn 0-3 år 300 kr.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se. En anmälningsavgift på 10 % betalas senast 2 dec som bekräftar anmälan. Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav, önskan om skidskola, skidskolenivå och ev funktionsnedsättning. Först till kvarn gäller.

Slutbetalning (de sista 90 %) görs när ni fått veta om ni fått plats men senast 31 dec till DHB Östras PG 254673-7. Se avbokningsregler sist i Tecknaren.

Vi bokar teckenspråkstolk till skidskolan och till information om det finns behov.

Till Läger
Stäng formuläret.