DHB Östra

17 juni -1 juli 2017

Språkresa till England

Vi åker till charmiga Ilfracombe, en mysig liten stad i Devon på Englands västkust. Kursen arrangeras i samarbete med Avista Språkreseförmedlarna och Channel School of English som är den enda språkskolan på orten, de tar emot elever från hela Europa. Alla bor i engelska familjer och all personal talar bara engelska. Många av våra tidigare deltagare har fått en kick i språket, fått godkänt eller kunnat höja sina betyg, vågat prata själva sen under familjens semesterresor mm.

Språkundervisningen består av 15 lektioner à 60 min/vecka. DHB-eleverna är i egna undervisningsgrupper. Undervisningen fokuserar på att förbättra elevernas förmåga att tala och förstå engelska.

Hörselteknisk utrustning. Vi kommer även detta år ta med hörselteknisk utrustning, med kombinerade mikrofoner/mottagare, så att alla hör varandra under lektionerna. De kan även användas under fritidsaktiviteterna.

Ungdomsledare. En svensk ungdomsledare som kan både engelska och teckenspråk följer med på resan.

Fritidsaktiviteter. Alla elever på skolan väljer en aktivitet. Här blandas våra deltagare med de andra eleverna på skolan och alla ledare talar bara engelska, vilket innebär ännu mer träning i engelska.

All information i PDF

Till Läger
Stäng formuläret.