DHB Östra

16-17 nov 2019

Teckenspråkskurs på Djurönäset 16-17 nov

Nu är det mammornas tur att få gå på den populära och givande teckenspråkskursen som DHB Östra anordnar i samarbete med TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi har möjlighet att erbjuda den här kursen till mammor som är berättigade till TUFF och till mammor som har slut på sina TUFF-timmar. Vi har ingen barnpassning den här helgen.

Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i vacker skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha enkelrum och vi har fri tillgång till gym, bastulandskap, 25-meters pool och deras varma utomhuskälla med infinitykänsla med härlig utsikt över skärgården.

Vi planerar att starta kursen lördag den 16 november kl. 10:00 och slutar söndag den 17 november kl. 16:00. Deltagarna delas in i grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar. Meddela er nivå vid anmälan.

DHB Östras medlemspris: 500 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en
övernattning i enkelrum, frukost, middag, två luncher samt fika.

För er som har långt att åka eller om ni vill vara på plats tidigt på lördag inför kursstart, finns det möjlighet att komma redan på fredag kväll. För en extra kostnad på 300 kr får ni middag fredag kväll, övernattning i enkelrum fredag-lördag samt frukost lördag morgon.

Anmäl er senast 10 okt till kansliet.ostra@dhb.se Uppge namn, personnummer, kommun, mobilnummer och ev kostkrav. Meddela hur många nätter ni vill stanna. Vi har ett begränsat antal platser. Betala senast 14 okt till DHB Östras PG 254673-7.

Till Aktuella aktiviteter Till Teckenspråkskurser
Stäng formuläret.