DHB Östra

20-21 januari 2018

Teckenspråkskurs på Djurönäset 20-21 januari

Nu är det mammornas tur att få gå på den populära och givande teckenspråkskursen som DHB Östra anordnar i samarbete med TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi har möjlighet att erbjuda den här kursen till mammor som är berättigade till TUFF och till mammor som har slut på sina TUFF-timmar.

Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i vacker skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha enkelrum och vi har fri tillgång till gym, bastulandskap och en 25-meters pool.

Vi planerar att starta kursen lördag den 20 januari kl. 10:00 och slutar söndag den 21 januari kl. 16:00. Ett mer detaljerat program skickas ut vid anmälan. Deltagarna delas in i två grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar. Meddela er nivå vid anmälan. Vi har ingen barnpassning den här helgen.

DHB Östras medlemspris: 500 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en övernattning i enkelrum, frukost, middag, två luncher samt fika.

Anmäl er senast 10 dec till kansliet.ostra@dhb.se Uppge namn, personnummer, kommun, mobilnummer och ev kostkrav. Vi har ett begränsat antal platser.
Betala senast 5 jan till DHB Östras PG 254673-7.

Till Aktuella aktiviteter Till Teckenspråkskurser
Stäng formuläret.