DHB Östra

20-21 nov 2021

Teckenspråkskurs på Djurönäset 20-21 nov

Äntligen! Nu är det mammornas tur att få gå på teckenspråkskursen som anordnas av DHB Östra i samarbete med TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi erbjuder den här kursen till mammor som är berättigade till TUFF och till mammor som har slut på sina TUFF-timmar. Vi har ingen barnpassning den här helgen.

Äntligen! Nu är det mammornas tur att få gå på den populära och givande teckenspråkskursen som DHB Östra anordnar i samarbete med TUFF (Teckenspråks-utbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi erbjuder den här kursen till mammor som är berättigade till TUFF och till mammor som har slut på sina TUFF-timmar. Vi har ingen barnpassning den här helgen.

Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i vacker skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha enkelrum och vi har fri tillgång till gym, bastulandskap, 25-meters pool och deras varma utomhuskälla med infinitykänsla med härlig utsikt över skärgården.

Vi planerar att starta kursen lördag den 20 november kl. 10.00 och avslutar söndag den 21 november kl. 16.00. Deltagarna delas in i grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar. Meddela er nivå vid anmälan.

DHB Östras medlemspris: 600 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en övernattning i enkelrum, frukost, middag, två luncher samt fika.

För er som har långt att åka eller om ni vill vara på plats tidigt på lördag inför kursstart, finns det möjlighet att komma redan på fredag kväll. För en extra kostnad på 300 kr får ni middag fredag kväll, tillgång till SPA-avdelningen, övernattning i enkelrum fredag-lördag samt frukost lördag morgon.

Anmäl er senast 8 oktober till kansliet.ostra@dhb.se Uppge namn, personnummer, kommun, mobilnummer och ev. kostkrav. Meddela hur många nätter ni vill stanna. Vi har ett begränsat antal platser. Betalas senast 15 oktober till DHB Östras PG 254673–7.

 

 

Till Aktuella aktiviteter Till Teckenspråkskurser
Stäng formuläret.