DHB Östra

21-22 nov 2020

Teckenspråkskurs på Djurönäset 21-22 nov

Nu är det pappornas tur att få gå på en teckenspråkskurs som DHB Östra anordnar i samarbete med TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi har möjlighet att erbjuda den här kursen till pappor som är berättigade till TUFF och till pappor som har slut på sina TUFF-timmar. Vi har ingen barnpassning den här helgen.

Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i vacker skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha enkelrum och vi har fri tillgång till gym, bastulandskap, 25-meters pool och deras varma utomhuskälla med infinitykänsla med härlig utsikt över skärgården.

Vi planerar att starta kursen lördag den 21 november kl. 10:00 och avslutar söndag den 22 november kl. 16:00. Deltagarna delas in i grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar. Meddela er nivå vid anmälan.

DHB Östras medlemspris: 600 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en övernattning i enkelrum, frukost, middag, två luncher samt fika.

För er som har långt att åka eller om ni vill vara på plats tidigt på lördag inför kursstart, finns det möjlighet att komma redan på fredag kväll. För en extra kostnad på 300 kr får ni middag

fredag kväll, tillgång till SPA-avdelningen, övernattning i enkelrum fredag-lördag samt frukost lördag morgon.

Anmäl er senast 10 oktober till kansliet.ostra@dhb.se Uppge namn, personnummer, kommun, mobilnummer och ev. kostkrav. Meddela hur många nätter ni vill stanna. Vi har ett begränsat antal platser.

Betala senast 14 oktober till DHB Östras PG 254673–7.

 

 

Till Aktuella aktiviteter Till Teckenspråkskurser
Stäng formuläret.