DHB Östra

17-18 nov 2018

Teckenspråkskurs på Djurönäset 17-18 nov

Nu är det pappornas tur att få gå på en teckenspråkskurs som DHB Östra anordnar i samarbete med TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi har möjlighet att erbjuda den här kursen till pappor som är berättigade till TUFF och till pappor som har slut på sina TUFF-timmar. Vi har ingen barnpassning den här helgen.

Vi planerar att starta kursen lördag den 17 november kl. 10:00 och slutar söndag den 18 november kl. 16:00. Ett mer detaljerat program skickas ut vid anmälan.
Deltagarna delas in i grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar.
Meddela er nivå vid anmälan.

Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i en underbar skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha enkelrum och vi har fri tillgång till gym, bastulandskap och en 25-meters pool. Nytt för i år är deras varma utomhuskälla med infinity-känsla med härlig utsikt över skärgården.

DHB Östras medlemspris: 500 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en övernattning i enkelrum, frukost, middag, två luncher samt fika.

För er som har långt att åka eller om ni vill vara på plats tidigt på lördag inför kursstart, finns det möjlighet att komma redan på fredag kväll. För en extra kostnad på 300 kr får ni middag fredag kväll, övernattning i enkelrum fredag-lördag samt frukost lördag morgon.

Anmäl er senast 18 okt till kansliet.ostra@dhb.se Uppge namn, personnummer, kommun, mobilnummer och ev kostkrav. Meddela hur många nätter ni vill stanna. Vi har ett begränsat antal platser.

Betala senast 28 okt till DHB Östras PG 254673-7.

Till Aktuella aktiviteter Till Teckenspråkskurser
Stäng formuläret.