DHB Östra

21-22 januari 2017

Teckenspråkskurs

DHB Östra har nu glädjen att erbjuda ännu en teckenspråkskurs som vänder sig både till föräldrar som är berättigade till TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och till föräldrar som har slut på sina TUFF-timmar. Det här är ett samarbete med TUFF och Södertörns folkhögskola. Pappor har första tjing, mammor är välkomna i mån av plats. Vi har ingen barnpassning.

Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i vacker skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha dubbelrum, uppge ev rumskompis. Vi har fri tillgång till gym, bastulandskap och en 25-meters pool.

Vi planerar att starta kursen lördag den 21 januari kl. 10:00 och slutar söndag den 22 januari kl. 16:00. Ett mer detaljerat program skickas ut vid anmälan. Deltagarna delas in i två grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar. Meddela er nivå vid anmälan.

DHB Östras medlemspris: 500 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en övernattning i dubbelrum, frukost, middag, två luncher samt fika. Enkelrumstillägg 300 kr.

Anmäl er senast 10 dec till kansliet.ostra@dhb.se Uppge namn, personnummer, enkel eller dubbelrum, kommun, mobilnummer och ev kostkrav. Vi har ett begränsat antal platser. Betala senast 20 dec till DHB Östras PG 254673-7. Se avbokningsregler sist i Tecknaren.

Till Teckenspråkskurser
Stäng formuläret.