Riksförbundet DHB

Riksförbundet DHB:s sommarläger 2019

Anmälningen till sommarlägret nu stängd!

Välkomna till Riksförbundet DHB:s sommarläger den 24 – 30 juni 2019 på Ädelfors folkhögskola utanför Vetlanda!

På anläggningen bor vi familjevis i rum/lägenheter för 1-4 personer med egen dusch och wc. Notera att vissa rum innehåller säng och bäddsoffa.

Programmet kommer att innehålla teckenspråksundervisning på olika nivåer, föreläsningar, diskussionsgrupper och gemensamma trivselkvällar. Vi kommer också att ha en gemensam utflyktsdag till Astrid Lindgrens Värld! Under föreläsningarna tar ledare hand om barnen som delas in i grupper efter ålder. Aktiviteter, lekar, idrott och utflykter varvas under veckan. Många aktiviteter för barnen äger rum utomhus. Barnens aktiviteter utformas med barn upp till tolv år i åtanke. Äldre syskon är välkomna att delta på föräldrarnas aktiviteter. Vi erbjuder barnomsorg i grupp och det är därför viktigt att ni meddelar eventuella funktionsnedsättningar utöver om barnen är döva, hörselskadade eller har språkstörning. Detta för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga barngrupp och boende. Vi ser gärna att ni tar med era assistenter/ledsagare ifall ni har LSS-stöd.

Information och bekräftelse skickas ut till de familjer som blivit antagna. En anmälningsavgift på 1.000:- ska betalas direkt när man fått besked att familjen antagits. Observera att anmälnings-avgiften inte återbetalas vid avbokning. Lägret genomförs under förutsättning att förbundet erhåller sökta landstingsbidrag och fondmedel till verksamheten. Därför är det särskilt viktigt att ni fyller i alla uppgifter i anmälningsformuläret samt tiosiffrigt personnummer.

Deltagaravgiften är 2.000:-/vuxen och 1.500:-/barn (maxkostnad är 7.000:-/familj). I denna avgift ingår boende, helpension (frukost/lunch/middag), föreläsningar, aktiviteter och utflyktsdag.

Den sista anmälningsdagen var torsdagen den 28 februari, och har nu stängt!

Har du frågor? Kontakta då Riksförbundet DHB:s kansli på e-post kansliet@dhb.se. Alternativt kan Du ringa till riksförbundets kansli på telefonnummer 019 – 17 08 30.

Till Läger
Stäng formuläret.