DHB Språkstörning

7-9 februari 2014

Mitt Unika barn 2014

Välkomna på Mitt unika barn – Sveriges bästa helg för föräldrar till barn med språkstörning

Nu välkomnar vi alla våra medlemmar som har barn med språkstörning till Mitt unika barn, Sveriges bästa föräldrakonferens. Mitt unika barn äger rum den 7-9 februari vid Strömbäcks folkhögskola strax utanför Umeå. Utnyttja denna unika möjlighet till kunskapslyft varvat med det ovärderliga tillfället att utbyta erfarenheter med andra föräldrar.

Mitt unika barn är en helg fylld av professionens kunskap och föräldrars erfarenhet. I år träffar vi bland annat Gullan och Simon Sjöholm som visar att elever med språkstörning kan gå ut skolan med bra betyg och gott självförtroende.

Vidare återfinns föreläsningar om betyg, bedömning och åtgärdsprogram, om språkstörningens inverkan på inlärning i skolåldern och om Aktiv Fritid, projektet där talanger blir synliggjorda.

Specialpedagogiska skolmyndighetens generaldirektör kommer också att vara på plats för att berätta om myndighetens vision om framtidens skola för elever med språkstörning.

”Tack för fantastiska dagar med mycket stöd, kunskap och positiv energi.”

”Jättebra att få träffa andra föräldrar och få tips, råd och stöd.”

”Jag som var så orolig för min sons framtid. Nu är jag lite lugnare.”

Det är några av omdömena från Mitt unika barn ifjol. Ta chansen och anmäl dig till Sveriges bästa konferens för föräldrar till barn med språkstörning. Kunskap varvat med andra föräldrars erfarenhet under en och samma helg är en unik möjlighet.

Till Tidigare aktiviteter
Stäng formuläret.