DHB Språkstörning

20-22 mars 2015

Mitt Unika barn

För föräldrar som har barn med språkstörning.

Föräldrakonferensen Mitt unika barn 2015

Den 20-22 mars 2015 är det åter dags för föräldrakonferensen Mitt unika barn, denna gång på Furuboda folkhögskola utanför Åhus i Skåne. Mitt unika barn riktar sig till föräldrar som har barn med språkstörning.

Nu är programmet klart för Sveriges bästa helg för föräldrar till barn med språkstörning! Den 20-22 mars 2015 är det åter dags för föräldrakonferensen Mitt unika barn, denna gång på Furuboda folkhögskola utanför Åhus i Skåne.

Bland annat föreläser omtyckta Lisbeth Carlborg, före detta präst som sadlade om till föreläsare och numera har en imponerande referenslista.

– Samtalen om hur man leder sig själv, i glädje och sorg, är grunden för mina föreläsningar, skriver Lisbeth på sin webbplats www.carlborg.nu.

Därutöver föreläser Specialpedagogiska skolmyndigheten om utredningar och rådgivning samt om delaktighet i skolan. Vi gästas av logoped Ketty Holmberg från Lunds universitet och pedagoger från Nyhemskolan i Halmstad berättar om sitt arbete med inkludering av elever med språkstörning. Och mycket mer därtill, vilket framgår av informationsbladet till höger.

Priset för Mitt unika barn är 1200 kronor/person och i priset inkluderas även kost och logi. Du bör vara eller bli medlem i DHB eller Talknuten för att delta på konferensen. Konferensen inleds med lunch klockan 12 på fredag den 20 mars och avslutas med lunch samma tid på söndag den 22 mars.

Sista anmälningsdag har flyttats fram till onsdagen den 25 februari 2015. Om det finns platser kvar efter 25 februari kan man fortfarande anmäla sig till priset 1500 kronor/person.

Till Tidigare aktiviteter
Stäng formuläret.