DHB Västra

5 december 2020

Decemberträff 5 december 2020 - NY info!

Lördagen 5 december kommer vi att återigen genomföra en digital föreläsning!

Vid detta tillfälle kommer vi få lyssna till Mia Börjesson!

Föreläsningens titel är Starka föräldrar ger trygga barn och den handlar om hur vi bygger ett gott självförtroende hos oss själva och hos de unga.
Läs mer om Mia på: www.miaborjesson.se

Mia har genom åren skrivit flera böcker inom sitt område och hon beskriver sin verksamhet på följande sätt:
” Jag brukar sammanfatta det jag gör med att beskriva det som om jag verkar i ”tillsammansbranschen”. Ensamma klarar vi en del – men inte allt. För att nå dit vi vill och kunna förverkliga drömmar eller önskningar behöver vi varandra. Jag tror på samarbete, medverkan, dialog, vänskap och tillit. ”

Ni missar väl inte denna möjlighet att få lyssna på Mia?!

 ****Uppdatering! Tiden för den digitala träffen är 09:45-12:15, själva föreläsningen är mellan 10-12! Under föreläsningen kommer ni få ställa frågor samt diskutera ämnet!****

ANMÄL ER HÄR

 

Kostnad

För medlemmar kostar denna föreläsning 100kr.

Varje medlem får möjlighet att bjuda in en vän gratis!

 

Anmälan, Betalning och Bekräftelse
Anmäl dig senast söndagen 3 december 2020  på vår hemsida: www.dhb.se/vastra. Bekräftelse med deltagarlista samt information kring dagen skickas ut närmare aktiviteten.

Vårt arbete i nuvarande corona-situation
Vi arbetar noggrant med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i samband med alla våra aktiviteter. Vi gör noggranna bedömningar vilka aktiviteter vi kan genomföra och på vilket sätt vi genomför en aktivitet för att minimera eller helt undvika smittspridning. Vi vill uppmana alla deltagare att ta sitt ansvar att minska smittspridningen genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att alla deltagare stannar hemma vid minsta symtom eller avbryter en aktivitet omedelbart om symtom skulle uppkomma. Vi hjälps alla åt med noggrann handhygien och vi tänker på att hålla avstånd till varandra. Vi kommer att se till att handsprit finns på plats. Ta hand om varandra!

Avbokningsregler
https://dhb.se/vastra/avbokningsregler/

 

Till Aktuella aktiviteter
Stäng formuläret.