DHB Västra

24-25 oktober 2020, Kolmården

Halloween på Kolmården

Hoppas ni vill hänga med till Kolmården och fira Halloween!

”Ett rysmysigt äventyr för hela familjen!”
Den 24-25 oktober 2020

Bildstödsinbjudan

”Halloween på Kolmården är läskigare än någonsin med massor av rysliga nyheter! Träffa prinsessan Mirjam i det magiska sagolandet Pumpania, upptäck de fördömda rikena och hälsa på hos Bamse och hans vänner i mysiga Småköping. För de riktigt modiga bjuder vi i år på två helt nya skräckupplevelser som garanterat får blodet att frysa till is.”

Läs mer på: https://www.kolmarden.com/halloween

I priset ingår två dagars entré till Kolmårdens djurpark och övernattning samt måltider. På lördagen startar vi med en gemensam lunch på hotellet (Vildmarkshotellet) för att sedan ha en heldag i parken. På kvällen äter vi en gemensam middag  på hotellet där även frukosten serveras på söndagen. Efter frukost har vi en heldag i parken där vi har lunchkupong så familjerna kan äta själva, när vi vill.

BOKA HÄR

För kännedom gällande bokningen:
I dessa corona-tider har vi valt att skicka ut betalningslänken vid ett senare tillfälle. Anmälan fungerar i övrigt precis som vanligt MEN på slutet kommer ingen betalningshänvisning utan den kommer via e-post vid ett senare tillfälle, närmare avresan!

Kostnad
Deltagaravgiften är 1150 kr/vuxen och 850 kr/barn.
Det ingår: Boende samt inträde på Kolmården (Resan till och från Kolmården/Norrköping ingår ej)

Övernattning
Del i familjerum antingen med utsikt mot skogen eller vattnet
https://www.kolmarden.com/nya-vildmarkshotellet

Anmälan och bekräftelsen
Sista anmälningsdag är 27 september 2020 och görs via hemsidan: www.dhb.se/vastra.
Sena anmälningar sker i mån av plats. Anmälan är bindande.
Bekräftelsen kommer att skickas kort före aktivitetens start.

 

Vårt arbete i nuvarande corona-situation
Vi arbetar noggrant med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i samband med alla våra aktiviteter. Vi gör noggranna bedömningar vilka aktiviteter vi kan genomföra och på vilket sätt vi genomför en aktivitet för att minimera eller helt undvika smittspridning. Vi vill uppmana alla deltagare att ta sitt ansvar att minska smittspridningen genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att alla deltagare stannar hemma vid minsta symtom eller avbryter en aktivitet omedelbart om symtom skulle uppkomma. Vi hjälps alla åt med noggrann handhygien och vi tänker på att hålla avstånd till varandra. Vi kommer att se till att handsprit finns på plats. Ta hand om varandra!

 

 

 

Till Aktuella aktiviteter
Stäng formuläret.