DHB Västra

12-13 september 2020, Vänersborg

Medlemshelg med aktivitet 2020

Vi ordnar aktiviteter för barn och ungdomar på lördag, då de vuxna har workshop. Familjeaktivitet finns för hela familjen på söndag.

Den 12-13 september 2020 i Vänersborg

BOKA HÄR

INBJUDAN FÖR BARN – MED BILDSTÖD

Välkomna till DHB Västra medlemsmöte med aktiviteter
Den 12-13 september 2020 i Vänersborg

Vi ordnar aktiviteter för barn och ungdomar på lördag, då de vuxna har workshop. Familjeaktivitet finns för hela familjen på söndag.

Medlemshelgen äger rum på Quality hotell i Vänersborg kl. 10:00. Hotellet ligger strax utanför Vänersborgs centrum. För de som har barn med sig sker samlingen på Hörnet i Vänersborg kl. 9:30. Det blir olika aktiviteter för barn och ungdomar när de vuxna deltar på workshop. Barnens aktiviteter blir bland annat aktiviteter på Eventsport och efter lunch blir det bio.

På söndagens familjeaktivitet åker vi till badhuset ”Vattenpalatset” där helgen också avslutas.

Kostnad eller gratis

Vår policy är att medlemsmötet är gratis för alla workshopdeltagare. Detta gäller ENDAST för er vuxna som närvarar vid workshop, de övriga familjemedlemmar får betala en deltagaravgift på 600 kr/vuxen och 300 kr/barn. De föräldrar som behöver vara med sina barn på aktiviteterna p.g.a. barnens svårigheter att vara med i grupp eller vara med nya ledare behöver dock inte erlägga deltagaravgift.

I paketet ingår aktiviteter för barnen under lördagen, fika, lunch, middag på kvällen, frukost på söndag, övernattning på hotellet, samt familjeaktivitet på söndag.

Anmälan och Bekräftelsen

Anmäl dig senast 10 augusti på vår hemsida: www.dhb.se/vastra.
Bekräftelse kommer att skickas ut via e-post strax före medlemshelgen.

 

Till Aktuella aktiviteter
Stäng formuläret.