DHB Västra

12 oktober 2019, Alingsås

Målgruppsträff SPEX - Deckarvandring i Alingsås

Följ med Moa och Måns på hemliga uppdrag! Precis som i böckerna ”Hemliga klubben” löser ni tillsammans mystiska och kluriga fall bland stadens mysiga gränder. Vi inleder dagen med gemensam lunch och avslutar med Lights (för de som vill).

Målgruppsträff SPEX  (språkstörning och flerhandikapp)

Lördag den 12 oktober 2019 i Alingsås

BOKA HÄR

Visst låter det spännande?
Vi startar dagen med lunch kl. 13:00 på Grand hotell, ett anrikt hotell i mysiga kaféstaden Alingsås.

Sedan blir det deckarvandring kl. 15:00 och för de som orkar kan dagen avslutas med Lights ljusshow (vackra ljusinstallationer utomhus i Alingsås)

Deckarvandring
Hemliga Klubbens deckarvandring är främst avsedd för barn i åldrarna 6 till 10. Men även yngre och äldre barn och några föräldrar kan såklart gå med. De föräldrar som inte följer med barnen träffas och samtalar och utbyter erfarenheter.

Deckarvandringen baseras på bokserien Hemliga klubben med huvudkaraktärerna Moa och Måns. Följ med Moa och Måns på hemligt uppdrag och upplev Alingsåsmiljöerna som speglas i Hemliga Klubben böckerna. Samtidigt som ni löser ett mystiskt och klurigt Hemliga Klubben fall. Moa och Måns tar med barnen på en härlig tur på ca 1,2 km och tar ungefär 1,5 tim. Bland stadens innegårdar och gränder letar man ledtrådar och lära sig deras hemliga skriftspråk. Det är spännande, roligt och klurigt.

Deckarvandringen startar vid Estrad Alingsås på Bryggerigatan 2 kl.15:00 (samling 14:45) Välj kläder efter väder då vandringen kommer att ske utomhus.

Pris
Priset för hela dagen är 180 kr / person (halva priset). Då ingår lunch och deckarvandring.

Anmälan och bekräftelsen
Anmäl er senast 27 september 2019 på www.dhb.staging.wpengine.com/vastra.
Anmälan är bindande. Bekräftelse med information kommer att skickas ut via e-post kort före aktivitetens start.

Till Tidigare aktiviteter
Stäng formuläret.