DHB Västra

Tecken- och språkläger 2019

Tecken- och språklägret 2019 kommer att vara på Tanumstrand. Det ligger på den vackra västkusten, nära Grebbestad. Där bor vi i stugbyn intill havet.

BOKA HÄR

Vi tecknar, språkas och umgås med varann under veckan. Lägret startar redan på söndagen med registrering, information, inskolning av barn och teckenspråkskurs.

Information 
Vuxna har under dagtid teckenspråkskurs och det finns olika nivåer att välja på. Vi har också kurs som riktar sig till föräldrar som har barn med språkstörning eller flerfunktionshinder eller andra som är intresserade, där inriktningen är mer samtal, information och TSS. Denna kurs kan inte kombineras med teckenspråkskursen. Kurserna ovan är obligatoriska på lägret. Under tiden tas barnen om hand av barnledare och gör roliga saker tillsammans.
Det kommer också erbjudas en föreläsning under veckan. Vissa kvällar har vi aktiviteter samt gör en utflykt tillsammans för de som vill. Dessa är frivilliga att delta på.

Kostnad:
Avgiften för lägret är 1950 kr/vuxen. Första och andra barnet 1000 kr/barn. Barn tre, fyra, fem osv. kostar 550 kr /barn. Gratis för barn under 1 år. I priset ingår logi i stuga inkl. städning, lunch, stor middagsbuffé, kurs, föreläsning, dagkollo för barnen, alla aktiviteter samt kvällsaktiviteterna som DHB anordnar.
Frukost ingår ej.

Anmälan/bokning:
Anmälningstiden är mellan 181217 – 190203. Anmälan görs via internet på www.dhb.se/vastra.
Vid anmälan/bokning sker ingen betalning.
Det är viktigt att ni fyller i alla uppgifter på samtliga sökande. Ange fullständigt person nr med 10 siffror. .
Fyll gärna i kompletterande uppgifter om barnen t.ex. om de är simkunniga, önskemål mm. Uppge även allergier, speciella behov, behöver extra stöd eller har medföljande assistenter. Hör av er till oss så vi kan ordna och förbereda barngrupper, boende och mat för assistenter m.m. Vi försöker lösa det på bästa sätt för hela familjen.

Bekräftelse:
I mars skickas en bekräftelse ut via e-post med besked om ni kommit med eller ej på lägret. OM ni kommit med, uppmanas ni i ett mail från Simple Signup att konfirmera/betala er anmälningsavgift på 500 kr. Anmälan/bokningen blir då fullständig och därmed bindande. Betalas inte anmälningsavgiften in före den tid som anges, går platsen till nästa sökande. I juni skickas ett nytt e-post ut med en bekräftelse med information och man betalar in resterande deltagaravgift.

Barnledare:
Vi söker barnledare till vårt tecken- och språkläger den 4-10 augusti 2019 på Tanumstrand. Ni skall vara positiv, ta egna initiativ, ha god hand om barn, vara aktiv och ansvarsfull. Merit: Teckenspråkskunskaper och barnpassning. Ni som är intresserade, maila till kansliet januari/februari på DHB Västra: info@dhbvastra.se 

 

Stäng formuläret.