DHB Västra

10-11 Oktober 2020, Mölnlycke

Teckenspråkskurs 10-11 Oktober

Nu är det dags för en endags teckenspråkskurs på Wendelsbergs folkhögskola i Mölnlycke SAMT en endags teckenspråkskurs via zoom.

Teckenspråkskurs för familjer och anhöriga på 

Wendelsbergs folkhögskola

 

Förändrad teckenspråkskurs den 10 – 11 oktober 2020

 

I dessa coronatider har vår förenings styrelse (DHB Västra) beslutat att inte ge vår teckenspråkskurs i den form vi hade tänkt från början. Vi vill ändå ge någon form av kurs men hålla nere smittspridningen så mycket det går.

Vi kommer därför att ge:

  • En endagskurs lördagen den 10 oktober kl. 09.00 – 16.00 på plats på Wendelsbergs folkhögskola. Vi erbjuder möjligheten att sova över mellan fredag och lördag för er som kommer resande.
  • En digital halvdagskurs på söndag den 11 oktober kl. 09.00 – 13.00 för er som inte har möjlighet att delta på lördagens kurs.
  • Ingen barnverksamhet – endast vuxna deltagare.

 BOKA HÄR

 

Kostnader
Under kursdagen på lördag kommer vi att bjuda på fika, lunch och frukt. Kostnad för lördagens kursdag: 340:-. För att hålla nere smittspridningen kommer vi inte att samla alla kursdeltagare i en sal utan alla deltagare samlas i respektive klassrum (3 klassrum är bokade för grupperna nybörjare, fortsättning och avancerad).

 

För personer som inte är medlemmar kostar kursdagen 600:-.

 

Söndagens digitala kurs kommer att ges via plattformen Zoom och ni som anmäler er kommer att få en kort informationsfilm och en länk som ni klickar på för att komma in i klassrummet. Söndagens kurs är gratis.

 

Anmälan
Sista anmälningsdag är 6 september 2020. 
Anmälan är bindande.

Bekräftelse
Du kommer att få en bekräftelse via e-post tillsammans med deltagarlista ett par veckor före kursstart.
För kännedom gällande bokningen:
I dessa corona-tider har vi valt att skicka ut betalningslänken vid ett senare tillfälle. Anmälan fungerar i övrigt precis som vanligt MEN på slutet kommer ingen betalningshänvisning utan den kommer vid ett senare tillfälle, närmare kursstart!

Samarbete
Utbildningen arrangeras i samarbete med ABF Västra Götaland med stöd från Västra Götalandsregionen.

Wendelsberg folkhögskola
https://wendelsberg.se/

Lördagen kommer vi att vara på en skola som ligger vackert i Wendelsbergsparken med härlig natur alldeles inpå knuten.

Vårt arbete i nuvarande corona-situation
Vi arbetar noggrant med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i samband med alla våra aktiviteter. Vi gör noggranna bedömningar vilka aktiviteter vi kan genomföra och på vilket sätt vi genomför en aktivitet för att minimera eller helt undvika smittspridning. Vi vill uppmana alla deltagare att ta sitt ansvar att minska smittspridningen genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att alla deltagare stannar hemma vid minsta symtom eller avbryter en aktivitet omedelbart om symtom skulle uppkomma. Vi hjälps alla åt med noggrann handhygien och vi tänker på att hålla avstånd till varandra. Vi kommer att se till att handsprit finns på plats. Ta hand om varandra!

 

 

Till Tidigare aktiviteter
Stäng formuläret.