DHB Västra

6 februari 2021, Ulricehamn

INSTÄLLD Vinterdag i Ulricehamn 2021

Styrelsen har beslutat för att ställa in aktiviteten p.g.a. nuvarande restriktioner gällande Coronapandemin. Ni åker skidor, bräda, pulka, snowracer eller bara mingla runt lite. Vi står vid grillen och bjuder på goda hamburgare.

INSTÄLLD

COVID-19:
Styrelsen har beslutat för att ställa in aktiviteten p.g.a. nuvarande restriktioner gällande Coronapandemin.

Den 6 februari 2021 i Ulricehamn

BOKA HÄR

BILDSTÖDSINBJUDAN

Nu är det vinter, så hoppas vi på snö och då skall vi ut i backarna och åka skidor, bräda, snowracer, pulka eller annat som passar. Vi samlas vid Ulricehamns Skicenter strax innan det öppnar kl. 9.30 utanför skidshopen. Det är en av södra Sveriges största skidanläggningar, har 7 liftar och 7 nedfarter, snowboardpark samt en barn- och nybörjarbacke.

Grillning, Värmestugor och restaurang
Ni åker skidor, bräda, pulka, snowracer eller bara mingla runt lite. Vi står vid grillen och bjuder på goda hamburgare. Vi står vid grillplatsen och bjuder er på hamburgare vid ca. 11:30-13:30. Ledarna finns på plats till kl. 15.00.
I skidområdet finns värmestuga där man kan ta en paus i värmen. Det finns också en restaurang som har allt från riktig mat till enklare café. Den ligger mitt i backen och har en härlig utsikt över dalen.

Skidskola
Önskar ni eller barnen gå skidskola (1 timme) så meddela det i bokningsformuläret. Skidskola ingår i deltagaravgiften.  Skidskolan startar 10.00. Teckenspråkstolk kommer att beställas.

Hyra av skidor eller snowboard
Det finns möjlighet att på egen hand hyra skidutrustning. Detta administreras och bekostas inte av DHB. Titta på hemsidan www.ulricehamnskicenter.se

Kostnad
Deltagaravgiften är  250 kr/person och i den ingår 1 dags liftkort, skidskola och hamburgare. För er som vill vara med och mingla vid grillen och äta hamburgare, men inte utnyttja skidbacken kostar det 50 kr/pers.

Anmälan och bekräftelse
Anmäl er senast 24 januari 2021. Anmälan sker här på vår hemsida
Bekräftelsen kommer att skickas ut via mail med information och deltagarlista kort före aktivitetens start.

 

Avbokningsregler
Här kan du läsa om föreningens avbokningsregler

 

Till Tidigare aktiviteter

Relaterade dokument

Inbjudan bildstöd Ulricehamn 2021

Stäng formuläret.